Tulevaisuudessa Ubitecin toimintaa on jatkossa turvaamassa myös vakavaraisen konsernin antama selkänoja. Maanantaina 3.5.2021 solmitun yrityskaupan myötä Ubitec siirtyy 60 % omistusosuudella osaksi keravalaislähtöistä WEST Invest Groupin koko Suomen kattavaa monialaista konsernia.

  • On hienoa, että Ubitec pääsee osaksi elinvoimaista kotimaista yrityskonsernia. Uskomme vakaasti tämän olevan meille yrityksenä mahtava tilaisuus, Ubitecin kunnossapitopuolesta vastaava Jukka Nokelainen kertoo tyytyväisenä.

Ubitec Oy tulee toimimaan itsenäisesti WEST Invest Groupin tytäryhtiönä, ja yrityksen kaikki toiminnot pysyvät entisellään omistajapohjan muutoksesta huolimatta. Ubitec jatkaa toimintaa tutuissa toimitiloissaan Tampereella ja henkilökuntasäilyy entisellään. Leo Nokelainen jatkaa yrityksen toimitusjohtajana, vastaten myös yrityksen sähkö- ja automaatiourakoinnin puolesta.

  • Mikään ei muutu asiakkaiden tai henkilökuntamme näkökulmasta. Voimme luottavaisin mielin katsoa eteenpäin, sillä yrityksen ja työntekijöiden tulevaisuus on varmoissa käsissä, Leo Nokelainen kertoo tyytyväisenä.

Yrityskaupan myötä WEST Invest Groupin osaamis- ja palvelualueet Pirkanmaalla laajentuvat entisestään.

  • Kaupan myötä pystymme vahvistamaan kattavaa palvelutasoamme Pirkanmaan ja Satakunnanasiakaskunnassa. Kauppa tarjoaa myös molemmille yrityksille lukuisia synergiaetuja ja väyliä kasvaa toistemme avulla, WEST Invest Groupin toimitusjohtaja Harto Viiala kertoo.
  • Konsernimme on viime vuosina kasvanut eri alojen laadukkaalla osaamisella. Olemmekin iloisia, että Ubitecin osaaminen on nyt osa WEST Invest Groupia, Harto Viiala jatkaa.

Lisätiedot

Harto Viiala
Toimitusjohtaja WEST Invest Group
+358 10 417 4541
harto.viiala@westinvestgroup.fi

Leo Nokelainen
Toimitusjohtaja Ubitec Oy
+358 40 575 0607
leo.nokelainen@ubitec.fi

______________________________________________________________________________________________________________________________

WEST Invest Group toimii konserniin kuuluvien yritysten, HyXo Oy, Höyrytys Oy, Ekomuovi Oy, KMV-tuotteet Oy, Saku-Tek Oy ja Ubitec Oy, hallinnollisten palveluiden tuottajana. Päähöyry konsernissa työskentelee 150 henkilöä, kahdeksassa eri toimipisteessä. Konserni on kasvanut viime vuosina tasaisesti, ja vuoden 2021 konserniyhtiöiden budjetoitu liikevaihto on yhteensä 36 miljoonaa euroa.

Categories: Uutiset