PROJEKTIKOORDINAATTORI

Yrityksemme kasvaessa etsimme kokopäiväiseen työsuhteeseen projektikoordinaattoria. Ubitec Oy on ollut toiminnassa v. 2012 lähtien ja keväällä 2021 nivoutunut osaksi kotimaista, vakavaraista Päähöyry-konsernia. Tämä antaa Ubitecille vakaan selkänojan ja mahdollistaa keskittymisen kasvuun ja kehittymiseen.

Mikä homma?
Haemme projektikoordinaattoria urakointiin projektinjohdon avuksi. Avustat työssäsi työmaiden hankintaprosessin läpiviennissä, teet tarjouslaskentaa, osallistut projektinhallintaan, koordinoit työmaita ja valmistelet uusien projektien aloitusta. Ajan kuluessa otat itsenäisempää vastuuta projektin tiettyjen osien toiminnasta osaamisesi mukaan. Voit olla urasi alkuvaiheen tekijä, työhön opetetaan.

Mitä vaatii?
• Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. insinööri), eduksi katsotaan aiempi asennuskokemus sekä ymmärrys sähkö-/ automaatiomaailmasta

• sinulla on hyvä paineensietokyky sekä organisointitaidot ja järjestelmällinen työote
• IT-taitosi ovat ajan tasalla (erityisesti excel) ja asioit erinomaisesti niin suomeksi kuin englanniksi
• satunnaista matkustusvalmiutta

Mitä tarjoamme?
Meillä pääset osaksi rentoa työyhteisöä, jossa työkaverit ovat asiantuntevia ja toisia jeesataan työssä. Tehtävään annamme kattavan perehdytyksen ja sinulla onkin loistava mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi kokemuksen karttuessa. Olemme kasvuyritys, ja sen myötä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi kehitykseen tulevaisuudessa. Työaika on liukuva ja satunnainen etätyö on myös mahdollista.

Miten edetä tästä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti www.workpower.fi. Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitecin työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta, joten yhteydenotot WorkPowerin kautta. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää?

HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, p. 045 139 7492