Ubitec on ollut mukana Enicon toiminnassa integraattoriroolissa alusta alkaen. Enicon teknologiapäällikkö Kimmo Taulaston mukaan Ubitecilla on tietämystä ja osaamista, joita Enico hyödyntää suuressa määrin.

“Ubitec pystyy palvelemaan Enicoa kaikilla sen toiminta-alueilla. Etenkin tuotanto, eli energiavarastointegrointi, sähkötekninen ja mekaaninen integrointi. Mutta myös huolto- ja projektipalvelut ovat kasvavassa roolissa.”

Enico skaalaa tuotantomäärää jatkuvasti ylöspäin. Taulasto kertoo, että Ubitec on onnistunut erittäin hyvin olemaan tässä mukana ja nimenomaan auttamaan kasvussa.

“Ubitec on pystynyt palvelemaan erittäin hyvin korkena tason teknisissä projektien ja tuotteiden kokonaistoimituksissa”, Taulasto sanoo.

Ubitec saa yhteistyöstä kiitosta myös Enicon operatiiviselta johtajalta Anna Prusilta.

“Ubitecilla on tosi hyvä ratkaisukeskeinen asenne. Ubitec hoitaa hommat särmästi ja heillä on todella hyvä asiakaspalveluasenne. Saamme Ubitecin asentajilta hyvää palautetta koko ajan siitä, miten tuotteita saataisiin valmistettua helpommin tai paremmin tai minkälaisia tuotemuutoksia olisi hyvä tehdä.”

Sekä Taulasto että Prusi suosittelevat Ubitecia.

“Ubitecia on helppo suositella, koska me olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön heidän kanssaan. Asiat sujuvat niin kuin on sovittu ja on mukava porukka, kenen kanssa tehdä työtä”, Prusi sanoo.

Videolla akkuenergiavarastoja valmistaja Enicon operatiivinen johtaja Anna Prusi ja teknologiapäällikkö Kimmo Taulasto kertovat, kuinka yhteistyö Ubitecin kanssa sujuu.